Tıj İlkay Misafirhanesi'ne Bir Tuğlada Sen Koy!

Değerli Çerkesler ve Çerkes Dostları,
Maykop’ta yapımı devam etmekte olan Tıj İlkay Dönüş Yolu Misafirhanesi projesine siz de destek olun !

Gönüllülerin olağanüstü çabası, özverili emek ve maddi destekleri ile inşaatın dış cephesi  tamamlanmış olup sıra iç kısma gelmiştir.

Kaffed Adığey Çalışma Grubu amaçları doğrultusunda çalışmalarını devam ettirmekte olup daha önce duyurusu yapıldığı gibi Kuban Ticaret Rehberinin tüm geliri bu projeye bağışlanacaktır.

Bu Proje Tek Tek  25 TL’lik tuğlalarla bitirilecek, Haydi, Bir Tuğla da Sen Koy !!!

Maykop Tıj İlkay Dönüş Yolu Misafirhanesi, Adığey’ e yerleşim ve vatandaşlık işlemleri yürütenlerin zorunlu "adres kaydı" ve uygun fiyatlı konaklama ihtiyacını karşılamak, yerleşimcilere dil öğrenimi, sosyal ve kültürel faaliyetlerle adaptasyonlarında destek olmak ve Maykop’ u ziyaret eden Kafkasyalılar için nezih ve sosyal bir konaklama ortamı sunmak için hayata geçiyor. Misafirhane, misafirlerin kendilerini evlerinde hissedebilecekleri bir ortamı oluşturmayı hedefliyor. ANAVATAN’a bu binayı dikebilmek, biz burdayız diyebilmek, bunu başarabilmek hem anavatan hem de diaspora için çok değerli ve anlamlı olsa gerek.

Projeye katkı sağlayacak olan bu rehberde neler var ?
· Rusya Federasyonunun en büyük 200 firması, unvan ve açık iletişim detayları,
· Krasnodar Bölgesindeki şirketlerin iletişim detayları ve iştigal konuları.
· Moskova, Krasnodar, Rostov, Abhazya ve bazı Kuzey Kafkasya Cumhuriyetleri Ticaret ve Sanayi Odaları İletişim Bilgileri,
· Krasnodar, Rostov ve Adığey Cumhuriyetinde faaliyet gösteren Türk şirketleri,
· Adığey Cumhuriyeti önde gelen firmaları, ihracatçı şirketler,
· Kabardey-Balkar Cumhuriyeti firmaları,
· Abhazya firmalar,
· Rusya’dan resmi olarak Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ne  (TOBB) gelen ithalat, ihracat ve işbirliği yapmak isteyen firmalar listesi, direkt ticaret ve yatırım talepleri linki.
·  TÜRKİYE CUMHURİYETİ–RUSYA FEDERASYONU DIŞ TİCARETİ: RUSYA PAZARI VE KRASNODAR, ROSTOV, ADIĞE CUMHURİYETİ İŞ POTANSİYELİ ARAŞTIRMASI adlı Tez ve bu Tez kaynaklı Türkiye Rusya Dış Ticaret Pazarı isimli Kitabın özet SONUÇ VE ÖNERİLER kısmı.
·  Bu Tez çalışması kapsamında yapılan Rusya Federasyonu’nun geneli ve Krasnodar, Rostov  ve Adığe Cumhuriyeti özelinde yapılan bir anket çalışmasının sonuçları bulunacaktır.

Bir tuğlanın bağış bedeli 25 TL olup evinde, işyerinde Kuban Ticaret Rehberini bulundurmak isteyenlere kargo ile gönderilebilecektir.
Siz de isminizi Adığey’de tek tek tutulmakta olan altın harfli gönüllüler listesine ekletmek ister misiniz ? 
Kaffed adına bağışlarınız için Alıcı : Yıldız ŞEKERCİ
Halk Bank Ümitköy Şubesi / Ankara
Hesap No : 01007270
IBAN NO : TR670001200941600001007270 (TL)
Halkbank  Ümitköy Şb. Ankara EUR Hesap : TR 92 0001200941600035 000470
Halkbank Necatibey Şb.Ankara USD Hasap : TR 5100012009 38600023 000033