Gupse Özay kimdir? Barış Arduç'un sevgilisi Gupse Özay kaç yaşında-nereli

Gupse Özay kimdir? Oyuncu Gupse Özay pek çok kişi tarafından merak edilmeye başlandı. Kiralık Aşk dizisinin yakışıklı başrol oyuncusu Barış Arduç ile aşk yaşayan Gupse Özay 30 Temmuz 1984 İzmir doğumlu. Deliha filminde Barış Arduç ile aşk yaşamaya başlayan Gupse Özay, sevgilisi Barış Arduç'tan 3 yaş büyüktür. Gupse Özay hakkında merak ettikleriniz haberimizin devamında sizlerle. 
Bu haber 2015-10-09 20:08:21 eklenmiştir.

Gupse Özay pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Barış Arduç ile uzun süredir aşk yaşayan Gupse Özay (d. 30 Temmuz 1984, İzmir), Türk oyuncu ve senarist. Deliha filminin çekimlerinden bu yana Barış Arduç ile aşk yaşayan Gupse Özay 10 parmağında 10 mağrifet olan oyuncularımızdan.

Gupse Özay, Çerkes kökenli bir aileden İzmir'de dünyaya geldi. Çerkesçe olan adı "canımın içi" anlamına gelmektedir.[2] Gupse Özay Ege Üniversitesi Radyo Tv ve Sinema bölümünde okumuştur. Üniversite yıllarında dostlarıyla çektikleri Yaman Yaşamışım adlı belgesel ile ödül almıştır.TRT’den, yapım şirketlerine; magazin dergilerinden dizi setlerine kadar kariyerine yarayacak her alanı denemiştir. Ve daha sonrasında 4 yıl reklam yazarlığı yapmış ve ardından işinden ayrılarak dizi sektörüne geçmiştir. Birkaç dizi denemesinden sonra,arkadaşlarıyla Psikolog skeçlerini gerçekleştirmiş; bu sayede de Yalan Dünya dizisinde rol kapmıştır. Ve yalan dünya dizisinin Nurhayat'ı olarak ekranlardaki yerini aldı. Bir araba firmasının da reklamında rol almıştır.

Gupse Özay 14 Kasım 2014 tarihinde çekimleri İzmir'de biten ve senaryosunu kendi yazdığı, yönetmenliğini Hakan Algül'ün üstlendiği ilk sinema filmi Deliha'da Zeliha karakteriyle izleyici karşısına çıktı.

BARIŞ ARDUÇ KİMDİR
Kiralık Aşk dizisinin Ömer'i Barış Arduç son günlerin en popüler oyuncusu olmaya devam ediyor. Elçin Sangu ile başrol oynayan Barış Arduç 28 yaşında. Deliha filminde rol alırken Gupse Özay ile aşk yaşamaya başlayan Barış Arduç aşkına devam ediyor. Oyunculuğa başlamadan önce Barış Arduç pek çok spor le ilgilenmiş.

Barış Arduç son günlerin en çok merak edilen isimlerinden olmaya devam ediyor. Kiralık Aşk dizisinde canlandırdığı Ömer karakteri ile çok beğenilen Barış Arduç 9 Ekim 1987 doğumlu. Yakışıklılığı ile dikkat çeken Barış Arduç bugüne kadar pek çok spor ile uğraşmış. Barış Arduç Deliha filminden bu yana Gupse Özay ile aşk yaşıyor.

Kiralık Aşk dizisinde Ömer karakterini canlandıran yakışıklı oyuncu Barış Arduç son günlerin en çok merak edilen isimlerinden biri haline geldi. Bugüne kadar pek çok dizide oynayan Barış Arduç Kiralık Aşk dizisinde oynadığı karakter ile herkesin dikkatini çekmeye devam ediyor. Deliha filminden bu yana oyuncu Gupse Özay ile aşk yaşayan Barış Arduç'un evliliğe doğru giden bir ilişkisi var. 1987 İstanul doğumlu olan Barış Arduç bugüne kadar pek çok spor dalı ile uğraşmıştır. Son günlerin merak edilen ismi Barış Arduç hakkında merak edilen tüm bilgiler haberimizin devamında sizlerle.

FOTOĞRAFI REKOR KIRDI

Star ekranlarında fırtınalar estiren Kiralık Aşk dizisinin Ömer'i Barış Arduç, Instagram fotoğraflarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Her paylaştığı fotoğraf beğeni rekoru kıran, özel hayatı büyük merak uyandıran Barış Arduç, bu kez abisiyle çekilmiş bir fotoğrafını paylaştı. Yaz aylarında ekrana gelmeye başlayan Kiralık Aşk dizisiyle ciddi bir hayran kitlesine ulaşan yakışıklı oyuncunun"abimmm" notuyla paylaştığı fotoğraf kısa sürede yorum yağmuruna tutuldu. Bir milyon takipçiye ulaşan Barış Arduç'a sevenlerinden "Çok yakışıklısın" mesajları yağdı.

ÇAPKINLIK İDDİALARINA INSTAGRAM'DAN VERMİŞTİ

Geçtiğimiz aylarda çapkınlık iddialarıyla gündeme gelen ve Gupse Özay'ı aldattığı haberleri yapılan Barış Arduç, söz konusu haberlere tepkisini İnstagram hesabından şu sözlerle göstermişti: "Bir arkadaşımın doğum günü sebebiyle 30 dakika uğradığım bir mekanda dizimizi takip eden bir genç kızın benimle fotoğraf çektirmek istemesi sonucu ortaya çıkan çirkin bir haber var. Çapkınlık yapmaktan tutun da alkolün etkisiyle ayakta zor durduğuma kadar bir sürü safsata... Biraz hassas olup sadece bir oyuncuyla fotoğraf çekilmek isteyen bir genç kızı böyle çirkin bir şeye alet etmeseniz olmaz mı? Bu yapılan ayıptır. Hadi biz alıştık yalan haber yapmanıza. Ama siz de biraz hassas olup sadece bir oyuncuyla fotoğraf çektirmek isteyen bir genç kızı böyle çirkin bir şeye alet etmeseniz olmaz mı? Sizin yaptığınızın adı da ekmek parası değil mi? İşine yalan karıştırmadan yapan magazinci arkadaşları tenzih ederek söylüyorum. Ayıptır, o ekmek boğazdan geçmez... Hayırlı işler birader."

BARIŞ ARDUÇ KİMDİR?

Barış Arduç (d. 9 Ekim 1987), Türk oyuncu.

1987 tarihinde doğan Arduç, Ekol Drama'da oyunculuk eğitimi almıştır. Yüzme, dalgıçlık ve futbol sporlarıyla uğraşmış, fotomodellik ve dublaj sanatçılığı yapmıştır. Arduç, Pis Yedili, Küçük Hanımefendi, Dinle Sevgili gibi dizilerde oynamıştır. Barış Arduç Benim İçin Üzülme adlı dizide Ahmet karakteriyle adını iyice duyurmuş, daha sonra Bugünün Saraylısı dizisinde Selim karakterine hayat vermiştir.

2015 Mart ayında vizyona giren Racon: Ailem İçin adlı dizide Tekin karakterini canlandırmaya başlamış, ancak dizi başarılı olamadığı için yayından kaldırılmıştır. Sadece Sen]] adlı sinema filminde de son sahnede oynamıştır.

Deliha adlı ilk sinema filminde rol almış olup senarist ve başrol oyuncusu Gupse Özay ile birliktedir. Şimdilerde ise Star TV'de yayınlanan Kiralık Aşk adlı dizide Ömer karakteriyle başrol oyuncusudur.





AŞKLARI DOLU DİZGİN DEVAM EDİYOR

'Deliha' filminin setinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan Gupse Özay ile Barış Arduç önceki gün Cihangir’deydi. Bir manavdan alışveriş yapan çift ilişkileriyle ilgili sorulara “Birbirimizi çok seviyoruz. Artık bu konular hakkında konuşmayalım lütfen” diyerek yanıt verdi.




Bazı adamların girdikleri her ortamı saran güçlü auraları vadır; işte Barış Arduç onlardan biri. Röportaj yapmak bir yana, karşılıklı oturup kahve içmek ve saatlerce sohbet etmek istiyorsunuz. Biz de Racon Ailem İçin dizisiyle her hafta ekranlarda göreceğimiz yakışıklı oyuncuyla tanışmak için daha fazla vakit kaybetmek istemedik.

Ekipçe Barış Arduç'u, bu mevsim için fazlasıyla sıcak olan bir havada 10 Karaköy Hotel'de beklemeye başlıyoruz. Tüm hazırlıklarımız tamam! İçeriye adım attığında ise etrafa bambaşka bir enerji yayılıyor; hatta biraz zorlasak çıplak gözle bile göreceğiz... Arduç'un belli ki sabahlarla arası iyi, erken bir saat olmasına rağmen keyfi son derece yerinde. Hemen çekime başlıyoruz ve sonucu siz de görüyorsunuz zaten. Bu arada röportaj esnasında bana "sevgilim yok" dedi ama elinden telefonunu düşürmediğini de eklemeden geçmeyeyim. Uzun lafın kısası, onu sevmek için çok fazla neden var: Yakışıklı, kibar, yetenekli ve kesinlikle kadınlarla arası iyi bir adam... Bizden 10 tam puan!

Öncelikle sohbetimize oyunculuk merakınızın nerden geldiğiyle başlayalım...
Lise yıllarımda üniversitede spor akademisine gitmeyi planlıyordum ama bir yandan da konservatuar fikri kafamda vardı. Spor ağır bastı ve spor akademisini kazandım ama bazı nedenlerden bırakmak zorunda kaldım. Sonra ikinci alternatifim olan oyunculuk için Ayla Algan'dan eğitim aldım; beni çok iyi motive etti. Ardından Sadri Alışık Tiyatrosu'nda da teatral bir eğitime katıldım. Şansıma hemen bir iş fırsatı doğdu ve kendimi setlerde buldum. Eğitim tabii ki önemli ama asıl sahaya indiğiniz zaman çok şey öğreniyorsunuz. 

Bu işte yetenek kadar yakışıklılık da önemli, değil mi?
Görsel bir iş yaptığımız için muhakkak ki önemli; yok sayamayacağınız bir durum. Bilmiyorum Avrupa'da da bu kadar önemli mi ama bizim ülkemizde görsellik çok ön planda. Tabii sadece yakışıklılık yeterlidir de denemez.

Yeni diziniz Racon Ailem İçin'in konusundan biraz bahseder misiniz?
Aile ve adalet temalı bir dizi çekiyoruz. Kadro çok güçlü; Mehmet Aslantuğ, Tomris İncer, Sarp Akkaya, Hande Doğandemir, Seçkin Özdemir, Ekin Türkmen gibi isimlerle çalışıyorum. Kariyerimin başında böyle güçlü bir işin içinde olmak beni çok mutlu ediyor ve heyecanlanıyorum açıkçası. 

Peki, hızlı gelen bir teklif miydi yoksa role hazırlanma süreci oldu mu?
Deliha filmini yeni bitirdiğim dönemde bana 10-12 tane proje teklifi geldi ve bunlar insanı motive eden şeylerdi ama içlerinde en çok içime sinen Racon Ailem İçin'di. Hazırlık şansım oldu; karakteri burcuna kadar sorup irdeledim. Hal tavrını belirledim. Oyuncu koçum Polat Bilgin ile çalışıyorum.

Sizi en son Deliha'da izledik; komedi filminde rol almak zor mu?
Zor! Zaten genel olarak oyunculuk zor. Dediğim gibi daha yolun başındayım ve alışmaya çalışıyorum. Bence çok eğlenceli bir iş ve ileride mutlaka bir kere daha komedi yapacağım. 

Gişeden memnun kaldınız mı? Nasıl dönüşler aldınız?
Ben en son baktığımda 1 milyon 600 bindi. Sevildi tabii ki, bu tatmin edici bir rakam. Filmle beraber yurtiçi-yurtdışı pek çok yerde gala yaptık. Asıl ilgiyi canlı canlı orada gördüğünüzde çok mutlu oluyorsunuz zaten. Tepkiler güzeldi.

Filmde Gupse Özay bambaşka bir karaktere büründü. Bir gün bu sizden de istense yapar mısınız? 10 kilo almanız gerekse mesela...
Farklı bir görünüme bürünmekten asla korkmam. 10 kilo almam gerekirse 10, 20 kilo almam gerekirse 20 kilo alırım. Tabii böyle işlerin çok kısa süre önce söylenmemesi lazım. Benden 10 gün içinde 20 kilo almamı beklerlerse o iş olmaz. Gerekli mesai ve uygun şartlar oluşturulursa tabii ki yaparım. Benim ekranda kötü görünmek gibi bir kaygım yok. 

Yeri gelmişken; Gupse Özay'la aşk yaşadığınız ama gizlediğiniz söyleniyor. Doğru mu?
Yok öyle bir şey. Böyle haberlerin çıkması çok normal sanırım. Daha doğrusu bana normal gelmiyor ama sektör içinden arkadaşlarımla konuştuğumda olabileceğini söylüyorlar. Film süresince bir arada olduğumuz için birileri bizi yan yana düşünmeyi seviyor. Belki de ileride olacak bir şeydir; şimdi dedikodusu çıkıyordur. Büyük konuşmak da istemem, şimdi yok ama 2-3 sene sonra bir bakmışsın olmuş. 

Ateş olmayan yerden duman çıkmaz...
Yakıştırmaları güzel; bir bakarız o zaman, bilmiyorum ki! 

Peki, sizi nasıl kadınlar etkiler?
Tek cümleyle özetlemem gerekirse: Yanındayken sıkılmamam çok önemli. Fazla süse, şatafata önem veren kadınları sevmiyorum. Şimdi söyleyeceğim laf biraz arabesk kaçacak belki ama utanma duygusunu yitirmemiş, güzel gülen kadınlara bayılırım. 

Kadınlar tarafından bu kadar beğenilirken, tek eşlilik fikri sizi korkutuyor mu?
Hayır, hiç korkutmuyor, öyle dertlerim yok. Beğenilmek herkesi mutlu eder. Tabii özgüven patlaması da yaşamıyorum. Bir gün beğenilmezsem evet bu beni üzer ama kadınların ilgisini kaybetmek gibi de bir kaygım yok; yeter ki ben birine bağlanayım! 

http://www.vatandanhaber.com/haber/4999/gupse-ozay-kimdir-baris-arducun-sevgilisi-gupse-ozay-kac-yasinda-nereli.html