O Ses Türkiye’de Hadise’den Çerkes dansı


O Ses Türkiye yarışmasına dün akşam katılan yarışmacılardan Alper Yılmaz'ın Kafkas dansı bildiğini duyan Hadise sahneye çıktı ve yarışmacıyla birlikte Çerkes dansı yaptı.

O Ses Türkiye yarışmasına dün akşam Alper Yılmaz ismi damga vurdu. Yarışmacı söylediği şarkı ve tarzı ile dikkat çekerken tüm jüri üyelerinin kendisini tercih etmesi ile de dikkat çekti. Yarışmacı 'O Sole Mio' adlı eseri başarı ile seslendirirken şarkı bitmeden tüm jüri üyelerinin beğenisini kazandı.

Opera ve caz söylediğini belirten Yarışmacı Düzce’den geldiğini ve Kafkas kökenli olduğunu da sözlerine ekledi. Yarışmacıya Çerkes olup olmadığını soran jüri üyesi Şarkıcı Hadise ‘ben de Çerkesim’ diye ekledi.

Birlikte oynamayı teklif eden Hadise sahneye çıkıp yarışmacı ile Kafkas Dansı yaptı. Yarışmacıya takım elbiseli hali ile 'toplantıdan çıkmış gelmiş genel müdür' gibi duruyorsun esprisini yapan Acun Ilıcalı'ya Yılmaz 'evet gerçekten genel müdürüm' diye gülerek cevap vermesi de eğlenceli anlar yaşattı.

Alkışlarla karşılanan dansı da beğeni toplayan yarışmacı Alper Yılmaz,  kendisine yarışmada yol almak için seçeceği jüri üyelerinden Özkan Uğur ve Mazhar Alanson isimlerini tercih etti.