Kaffed Milletvekillerini Ziyaret Ediyor


Kaffed Genel Başkanı Y.Aslankaya, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Kafiad temsilcisi Cumhur Bal’dan oluşan heyet, 7 Haziran 2015 Genel Seçimlerinde yeniden milletvekili seçilen CHP Genel Başkan Yardımcısı Sayın Haluk Koç ve CHP Ankara Milletvekili Sayın Bülent Kuşoğlu’nu ziyaret ederek “hayırlı olsun” temennilerini iletti.
    
Her iki ziyarette sırasında Genel Başkan Aslankaya, Çerkeslerin son yıllarda siyaset ile daha fazla ilgilenmeye başladığını belirterek Kaffed’in önümüzdeki dönemde tüm siyasilerle özellikle de milletvekili seçilen soydaşlarımızla yakın işbirliği kurmak ve halkımızın sorunları için birlikte çalışmayı amaçladığını söyledi.

Siyasi alanda Çerkeslerin daha fazla ve daha etkili temsil edilmesi için siyaset yapmak isteyen Çerkeslerin partilerin hemen her kademesinde olmasının ve çalışmasının gerekliliğini vurgulayan Sayın Vekillerimiz, siyaseten güçlü olmak için sadece seçim dönemlerinde değil her zaman siyasi mekanizmalarda yer almak gerektiğini belirttiler. Ayrıca halkımızın sorunlarının TBMM’ne taşınması konusunda birlikte çalışamaya hazır olduklarını söylediler.