Nahush Cherim’den 3 saatlik solo şov


Kafkasya’nın dünyaca ünlü sanatçısı Nahush Cherim sesiyle ve şovuyla Yenimahalle’yi salladı. Ünlü şarkıcıya Çerkes Derneği Halk Dansları Topluluğu Elbruz da danslarıyla eşlik etti

Çerkeslerin Tarkan'ı olarak adlandırılan, Kafkasya'nın dünyaca ünlü sanatçısı Nahush Cherim, Yenimahalle Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi'nde sevenleriyle buluştu. Ankara Çerkes Derneği'nin düzenlediği konserde, Cherim'i Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar da yalnız bırakmadı.

KAFKAS EZGİLERİ YANKILANDI

Konsere ev sahipliği yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Yaşar, "Hangi ırktan, mezhepten, inançtan ve düşünceden olursak olalım, kökümüz ne olursa olsun bu ülkeyi seveceğiz. Çünkü yaşayacağımız başka bir Anadolu yok. Çerkeslerin ülkemizin birliğine bütünlüğüne çok önem verdiklerini yaşayarak gördüm. Sizlere hizmet vermekten gurur duyuyorum" diye konuştu. Çerkes Derneği Başkanı Murat Özden ise, "Kafkasya'dan çıkmış dünyaca ünlü meşhur sanatçımız, değerli kültür emekçisi Nahush Cherim'i 2 sene sonra tekrar ağırlamaktan dolayı çok mutluyuz" dedi. Konuşmaların ardından sahneye çıkan Cherim, sesiyle ve şovuyla Yenimahalle'yi salladı. 3 saat süren solo konserinde, en güzel Kafkas ezgilerini yorumlayan ünlü sanatçıya, Çerkes Derneği Halk Dansları Topluluğu Elbruz da danslarıyla eşlik etti. Tıklım tıklım dolu olan salonda Cherim'in ve Elbruz'un birlikte sergilediği muhteşem performansı ve sahne şovunu izleyen Çerkes vatandaşlar, sevilen sanatçının şarkılarına hep bir ağızdan eşlik etti. Konser sırasında Cherim'i yakından görmek ve sarılmak isteyen hayranları ise sanatçıyı çok sevdiklerini söyleyerek çiçek takdim etti.