Kaffed Bölge Ziyaretleri Devam Ediyor


Kaffed Genel Başkanı Y.Aslankaya, Genel Başkan Yardımcısı Metin Kılıç, Genel Sekreter Zeki Kartal, YK Üyeleri R.Bursa ve H.Şahin Güney Marmara Bölge Derneklerini ziyaret etti.

31 Ocak 2015 Cumartesi günü Kaffed heyeti öncelikle Bandırma K.Kafkas Kültür Derneğinde bazı yönetici ve üyeler ile görüştü. Sohbet süresince örgütlerimiz ve toplumumuz konularında karşılıklı görüş alışverişi yapıldı. Daha sonra Gönen Kafkas Kültür Derneğine geçen heyet burada da bazı yönetici ve üyeler ile görüştü. Gönen Derneğinin faaliyetleri ile birlikte örgütlerimizin durumu ve toplumumuzun sorunları üzerine sohbet edildi.

Kaffed heyeti aynı akşam Biga Yeni Spor Salonunda yapılan Güney Marmara Çerkes Dernekleri Gençlik Gecesine (Zexes) katıldı. G.Marmara Bölgesindeki bölge derneklerinin gençleri tarafından üçüncüsü gerçekleştirilen geceye Biga Kaymakamı Sayın Fatih Genel, Belediye Başkanı Sayın İsmail Işık, bölge dernek başkanları ve yöneticileriyle birlikte yüzlerce soydaşımız katıldı. Geceye katılan misafirlere Çerkes  yemekler ikram edildi. Açılış konuşmalarından sonra geleneksel halk oyunlarına geçildi. Zexes’e katılan gençler ve izleyiciler keyifli bir akşam geçirdiler.

Daha sonra bölge dernek başkan ve yöneticileri ile sohbet toplantısı yapıldı. Toplantıda örgütlerimizin faaliyetleri ve toplumumuzun sorunlarının yanı sıra yaklaşan genel seçimlerde izlenmesi gereken stratejilerle aday göstermek veya desteklemek konularında fikir alışverişinde bulunuldu.