Bursa Çerkes Kültür Derneği 50 Yaşında

Bursa Çerkes Kültür Derneği’nin 50. yılı münasebetiyle Bursa’ya gelen Adıgey Cumhuriyeti Müzik ve Halk Dansları Topluluğu İslamey, 18 Nisan Cumartesi günü saat 20.00’da Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde (Merinos AKKM) konser verecek.Bursa...
Bursa’ya gelen Adıgey Cumhuriyeti Müzik ve Halk Dansları Topluluğu İslamey, 18 Nisan Cumartesi günü saat 20.00’da Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde (Merinos AKKM) konser verecek.

Bursa Çerkes Kültür Derneği Başkanı Levent Turgut ve Adıgey Cumhuriyeti Müzik ve Halk Dansları Topluluğu İslamey, Büyükşehir Belediyesi Başkanvekii Atilla Ödünç ile bir araya geldi. Tarihi belediye binasındaki ziyarette, Bursa ile kültürel bağları güçlendirmek istediklerini anlatan heyet, vatandaşları Bursa Çerkes Kültür Derneği’nin 50. yılı kutlamalarında Merinos AKKM’de verecekleri konsere davet etti. Ödünç, misafir heyete şehri tanıttığı görüşmede, Bursa’da kültüre ve sanata değer verildiğini söyledi. Ödünç, konuklarına el yapımı Bursa bıçağı ve çini plaket hediye ederken, Adıgey Cumhuriyeti Müzik ve Halk Dansları Topluluğu İslamey de ağıt seslendirdi.

54haber.com