Büyük Çerkes Buluşması Samsun'da Etkinlik Düzenliyor


Çerkez kardeşler olarak Samsun'un Ladik ilçesinde 01 Şubat 2015 tarihinde saat 13:00'da faaliyet düzenleyeceğiz. Ladik Saat Kulesi önünde toplanıp servislerle Akdağ Kayak Merkezi'ne ulaşıp teleferik tur gezisi yapacağız.

Samsun'un Ladik ilçesinde "Büyük Çerkes Buluşması" adı ile güzel bir etkinlik düzenlenecek.

Samsun'un Ladik ilçesi Soğanlı Kafkas Kültür Derneği tarafından "Büyük Çerkes Buluşması" adı atında güzel bir etkinlik düzenlemeyi düşünen dernek unutulmaması gereken bir çok şeyi bir arada tutmayı düşünüyor. Soğanlı Kafkas Kültür Derneği Başkanı Tuncay Yaman, etkinlikle ilgili yaptığı konuşmada, "Çerkes kardeşler olarak Samsun'un Ladik ilçesinde 01 Şubat 2015 tarihinde saat 13:00'da faaliyet düzenleyeceğiz. Ladik Saat Kulesi önünde toplanıp servislerle Akdağ Kayak Merkezi'ne ulaşıp teleferik tur gezisi yapacağız. Ladik Belediyesi Mavi Göl Tesisleri'nde yemek ikramında bulunulup Çoban Ateşi yakacağız. 

Geleneksel Çerkes oyunlarımız bizleri kırmayıp yanımızda olanlar için unutulmaz bir gün yaşatmayı düşünüyoruz. Samsun ve çevre illerde bulunan bütün Çerkes kardeşlerimizi bu duyurumuzu yaparak herkesi bekliyoruz" diye konuştu.